Per Nadal Osona s’omple d’activitats, no te’n perdis ni una!
El Nadal és una de les èpoques més boniques de l’any, ens reunim amb la família i gaudim del temps junts.
 

El Nadal és una de les èpoques més boniques de l’any, ens reunim amb la família i gaudim del temps junts. Però també és el moment ideal per a visitar fires i festes, que es multipliquen per l’ocasió, comptem amb un munt d’oportunitats per a gaudir dels nostres dies lliures.
 

Osona ens encanta el Nadal, per això volem proposar-vos un seguit de fires perquè el gaudiu al màxim. A Vic durant tot el Nadal trobem la Fira d’Artesans, situada a la plaça Major, o la Fira de Santa Llúcia, a la Plaça dels Màrtirs els dies 15 i 16 de desembre.

Manlleu podem gaudir en família al Badanadal amb dues pistes de gel, tobogan amb trineus, ludoteca, espectacles, tallers, .... i a més visitar l’Express Pop Up Store, obert fins al 5 de gener o la Galeria d’Art. Mercat d’Art MGA al Pop Up Express, una mostra d’art contemporani en aparadors en desús.
 

Centelles us convidem a gaudir de la 10a Fira de la Tòfona, el proper cap de setmana del 16 i 17 de desembre o la Festa del Pi declarada festa d’interès nacional que se celebra els últims dies de l’any. 
 

A Taradell tenim la Fira de Santa Llúcia, un clàssic nadalenc, i just després del Nadal les Festes de Sant Antoni Abat o Festa dels Tonis, declarada Festa d’Interès Nacional com les de Santa Eugènia de Berga
 

El 17 de desembre podem passejar per la 8a Fira de Pont a Pont a Roda de Ter i a la VI Fira Santulària Santa Eulàlia de Riuprimer.
 

I no et pots perdre els pessebres vivents de Tona i Rupit.


Aquest Nadal vine a visitar-nos! Descobreix moltes més activitats a la revista del Nadal a Osona.

Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local