Viu la nit més màgica de l’any a Osona!
El dia de Reis s’acosta i a Osona volem celebrar-lo amb vosaltres. Per això us presentem algunes de les cavalcades de Reis més boniques de la comarca per a que aneu a gaudir-les amb les vostres petits.
 
 A Osona s’organitzen més de 30 cavalcades per a tots els gustos, on podreu veure les carrosses dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar.

La capital, Vic, és la que compta amb la cavalcada més multitudinària. Els seus tradicionals fanalets rebran els tres Reis d’Orient en un recorregut que va des de la Carretera de Barcelona a la Plaça Major. La cavalcada comença a les 6 de la tarda, no us la perdeu!

Els Reis també visitaran el bonic poble de Centelles, on arribaran vora 2/4 de 7 de la tarda i faran un recorregut pel centre. Hi haurà berenar per tots els nens i nenes, així que no dubteu i veniu a rebre els Reis d’Orient.

A Manlleu els nens i nenes seran els protagonistes des de les 7 de la tarda, quan la comitiva reial començarà el seu recorregut pels carrers de la ciutat. Els Reis Mags d'Orient participaran a la cavalcada amb carrosses i acompanyats dels patges i de tot el seu seguici. La cavalcada finalitzarà a la plaça Fra Bernardí on els Reis d’Orient es dirigiran a la canalla.

A Torelló l ‘acte començarà a 2/4 de 7 de la tarda quan Ses Majestats els Reis d’Orient arribin a la Plaça de l’Estació. Després d’un recorregut pels carrers finalitzaran la ruta reial a la Plaça de la Vila.

Les “atxes de barballó”, unes torxes fetes amb feixos de barballó enceses, seran les que rebran els Reis d’Orient a Taradell. Serà a 2/4 de 7 quan la comitiva comenci el seu recorregut pels carrers del poble, que anirà des del carrer de la Font fins a la plaça de l’Ajuntament.

Per últim a Prats de Lluçanès els Reis Mags faran una ruta pels carrers del poble que començarà a caminar vora les 6 de la tarda i arribarà per Lourdes. Osona us ofereix moltes opcions de cavalcades, consulteu-les totes a la guia de Nadal

Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local