Per Divendres Sant teniu una cita amb el XV Mercat Medieval de Santa Maria de Besora
Com cada Setmana Santa des de fa 15 anys, el Divendres Sant el petit poble de Santa Maria de Besora es transforma per traslladar-nos a l’Edat Mitjana gràcies al seu mercat medieval.
 

El divendres 30 de març de 2018, de 9 del matí a 7 del vespre, els habitants de Santa Maria de Besora guarniran les cases amb les seves millors gales i es prepararan per viure l’única fira medieval del Bisaura. 

Aquell dia tot el poble treballa perquè a Santa Maria de Besora s’hi visqui un ambient medieval. Si us hi acosteu, podreu trobar parades d’artesania i alimentació, on comprar productes naturals i ecològics i objectes artesanals, repartides per tot el poble, demostració d’oficis medievals junt amb una exposició d’eines i estris antics i diversos entreteniments medievals. A més, podreu gaudir amb una completa recreació d’una casa de pagès on conèixer l’estil de vida que era comú fa anys a la zona. 

Durant tot el dia hi haurà servei de bar i menjador, per tal que pugueu passar una bona estona descobrint Santa Maria de Besora i el Bisaura.

Amb la col·laboració de:

Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local