Viu l’esperit nadalenc amb la Fira de l’Avet d’Espinelves
Durant els nou dies de fira, Espinelves s'omplirà d'una norantena de parades, set de les quals són d’avets.
 

La 38a edició de la Fira de l'Avet d'Espinelves arrencarà el proper dissabte 1 de desembre i s’allargarà fins al diumenge 9.

També trobarem parades de tot tipus de productes naturals i artesans com embotits, formatges o torrons i una mostra d'oficis artesans, així com de diferents exposicions (de pintura a l’oli, de fotografia, de pessebres...) i d’espectacles que diàriament hi tenen lloc.

El certamen és sobretot conegut pels visitants que s’hi acosten per proveir-se de l’avet de Nadal. Les tres varietats més demandades són Nordmanniana, Excelsa i Masjoanis. De fet, el Masjoanis és un avet autòcton d'Espinelves que es va crear fent un empelt entre un avet de les Guilleries i un avet andalús.

La Fira de l'Avet d'Espinelves va néixer l'any 1981 de la mà d'un grup de joves del municipi amb la intenció de recollir diners per fer activitats al poble. Des de llavors, la fira ha anat creixent en nombre de parades i sobretot en nombre de visitants fins a convertir-se en una de les fires de Nadal més importants i concorregudes de Catalunya.

Amb la col·laboració de:

Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local