Els restaurants Fonda Sala i Can Jubany conserven les seves estrelles Michelin
Els dos restaurants d’Osona amb estrella Michelin han aconseguit mantenir un any més aquesta important distinció.
 

La Fonda Sala d’Olost i Can Jubany de Calldetenes conserven, doncs, una estrella Michelin cadascun, tal com es va enunciar en una exclusiva gala que va tenir lloc dimecres passat a Lisboa.

La Fonda Sala és un establiment familiar, encapçalat pel xef Toni Sala que ha anat introduint les seves experiències, traduïdes al plat en plaers gastronòmics d'alta qualitat. La seva proposta culinària es basa en una variada cuina tradicional de mercat, aprofitant el producte de proximitat, amb una progressiva evolució cap a les noves tendència culinàries. L’establiment manté l’estrella Michelin des de l’any 1992.

Pel que fa a Can Jubany, el restaurant va néixer l’any 1995 de la mà del reconegut xef Nandu Jubany. Aquest local de Calldetenes ha esdevingut tot un referent de l’alta cuina i gastronomia de qualitat, aconseguint l’estrella l’any 1998. L’establiment ofereix receptes innovadores que conserven l’essència de tota la vida.

Osona Turisme | T +34 938 851 715 | E-mail: info@osonaturisme.cat | Avís legal

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local